2020-06-05 15:27:19• hírek • közlemény

Újabb EU-s pályázatot nyert Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatala

A közszolgáltatások digitalizálása és hatékonyságának javítása a célja a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal legújabb nyertes pályázatának. A Közigazgatás- és Közszolgáltatásfejlesztési Operatív Program 2.628.334,49 lejnyi támogatásban részesíti a nyertes projektnek köszönhetően az önkormányzatot.

“Ezzel a pályázattal a közszolgáltatások minőségének javítását tűztük ki célul, amelyeket a szatmáriak otthonukból, elektronikus formában elérhetnek. Nemcsak beszélünk a bürokrácia csökkentéséről, hanem működő applikációkat és felszereléseket szerzünk be, amelyek átlátható, egyszerű megoldásokat nyújtanak a szatmáriak igényeinek.” - jelentette ki Kereskényi Gábor polgármester.


A DIGITALIZÁLÁS, HATÉKONYSÁG, ÁTLÁTHATÓSÁG AZ ÁLLAMPOLGÁROKÉRT (DETC) elnevezésű projekt célkitűzései:

  • Az analog szolgáltatások (papíron benyújtott, telefonos, személyes utánajárást követelő) digitalizálása, online térbe való áthelyezése digitális felületekre: weboldal, telefonos applikáció. 
  • A meglevő rendszerek kiterjesztése és fejlesztése, minden szolgáltatás egy közös ”self-care” platformra való egyesítése, valamint látássérültek vagy más sérült emberek számára elérhető specifikus szolgáltatások létrehozása.
  • A nyilvánosság számára elérhető felületek könnyebb elérése érdekében a dokumentumok administrációs folyamatának a digitalizálása, a back-office (bevételi rendszer, dokumentum menedzsment) rendszerek összekapcsolásával.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: